KOMMANDE WORKSHOPS ...

URBAN FUSION PÅ SPACE of love festivalen 2020 - 4-7 JUNI 2020

Följ med till Öland och Space of Love festivalen 2020!!!
Kärlek, beröring och dans. Vi använder oss av dansen som språk. Ett färdmedel som för oss med på en resa bortom själva dansstegen. Varje workshop är kopplade till specifika teman såsom tillit och relation, kommunikation, makt och balans, sensualitet och livsenergi, ...  

TIDIGARE WORKSHOPS ...

DANCE! i sammarbete med ann-charlotte vacker - 13-14 sept 2019

DANCE! Non verbal communication - den 13-14 Sept 2019 - STOCKHOLM
Lär dig knepen som får dig att bli en mästare på att kommunicera genom din dans!

För vem:
Den här helgen är tillägnad dig! Du som har dansat pardans och vill hitta mer flow i din dans. Till dig som har dansat fridans länge och vill utforska mer av vad det innebär att dans i par eller till dig som vill fördjupa dig i dansen som kommunikation.

Vad:
Vi ger dig verktyg att uttrycka det du vill förmedla med din dans och hur du på bästa sätt förmedlar det till din danspartner. Vi förtydligar de olika språk du använder för att kommunicera och ökar din förståelse för vad som känns och inte känns när du dansar. Hur hittar du din egen balans och vad innebär det att vara beroende av din danspartner? Vi utforskar varför det känns som att vissa sätt att dansa på är mer “rätt” än andra, varför vissa danser känns som i flow och andra som haltande brottningsmatcher. Vad innebär det att ha kontakt med din danspartner under dansen och hur kan mötas på riktigt, intensivt och ärligt i en dans.

Denna helg är en djupdykning i dans som ordlös kommunikation. Dans som ett sätt att vara i flow och dans som ett sätt att utveckla dig själv. Kom med på en helg fylld med dans och galej samtidigt som du utforskar dej.

När: Den 14-15 september 2019 Fredag-lördag
Fredag kväll 19.00 - 23.00
Lördag dag 10.00 - 18.00
Lördag kväll 19.30 - 23.00

Pris: Obs: pris inom parentes avser studenter, pensionär och arbetslösa.
- Full package: 900kr (700) inkl 4 wokshops (lördag) och 2 socials (fre/lör)
- Lördag endast: 700kr (600) inkl 4 workshops (lördag) och social (lördag)
- Fredag social endast (inkl. intro) 250kr (150)
- Lördag Social endast: 150kr (100)

Anmälan: skicka ett mail till Urbanfusionsthlm@gmail.com och betala Swish 0707834094. När betalningen är mottagen är din plats garanterad.

Mat: fika serveras på fredag kväll samt under lördagen.

URBAN FUSION GOES DEEPER - 5-6 APRIL 2019

URBAN FUSION GOES DEEPER den 5-6 Apr 2019 - STOCKHOLM

Dans i dagarna två!
Det är en prestationslös helg med högt i tak där du utvecklar din dans och dig själv i ett tryggt space med mycket känsla.
Vi kommer att blanda dans, shenzen gong, trummor, kontaktimprovisation, groove, medveten närvaro i lekfullhet. Det blir ett tillfälle att gå djupare, att upptäcka, att utvecklas och att njuta.

Tillsammans skapar vi utrymme för att helt slappna av och lära känna gruppen och oss själva på ett medvetet och ödmjukt sätt. Vi ger plats för innerlighet. Njut av dansen i dig och njut av kontakt med andra genom dans. I medvetenhet upptäcker du mer om din längtan, din kapacitet och din oerhörda kraft.

- Fredag kväll är öppen för alla och bjuder in till en specialedition social med Urban Fusion inklusive ett härligt intro som start på helgens wokshop. Specialgäster och eventuella överraskningar väntas!
- Lördagen är en intensiv och innerlig dag där du kommer in i kroppen genom rörelse och djup närvaro och verkligen får tillfälle att utveckla och njuta av det dansande nuet.

INTENTION:
Att komma djupare in i dig själv, i dansen och i livet med en kärleksfull attityd.

LEDARE:
- Linnea fann efter mer än 25 års danserfarenhet The Groove som gav henne möjlighet att bjuda in till den enorma glädje och passion hon själv hittat i dansen. Groove är enkelt, tillåtande och mycket kreativt. Hon har gett regelbundna klasser i Groove sedan 2013. Förutom att vara Groovefacilitator är Linnéa utbildad i olika modaliteter som stärker, medvetandegör och befriar människor.

- Stephane har 25 års erfarenhet av pardans med fokus på latinska danser. Han har en förkärlek för kampsport och olika meditativa rörelsepraktiker. Han arbetar dagligen med teamutveckling och ledarskap. Han är ödmjuk, inkännande och stabil både som ledare och dansare. Stephane är medgrundare av Urban fusion

- Louise är levnadskonstnären, yogaterapeuten och dansaren. Hon guidar mjukt och intuitivt men också med humor och självdistans, allt för att du skall känna dig trygg. Louise arbetar med hjärnträning och kroppsterapi och inspireras av alla sorters rörelse. Louise är medgrundare av Urban Fusion.

NÄR:
Fredag kväll kl: 18 - 22
social special edition
Lördag kl:10 -18

PLATS:
Stockholm Improvisationsteater
Studion - Sigtunagatan 16; Stockholm
T : St-Erikplan eller Odenplan

INVESTERING:
Social special edition (Fredag) 250 sek
Early bird: 1000 sek (Workshops + social)
Från 15 mars: 1250 sek (Workshops + social)
Du som redan har Urban Fusions Ambassadörs kort får 15% rabatt på ovanstående priser!

OBS: Begränsat antal platser till Workshopen. Anmäl dig nu då våra evenemang brukar bli fullbokade.

Vid frågor och anmälan: urbanfusionsthlm@gmail.com
För att garantera din plats betalar du in på swish 072 320 99 99

TOUCH & DANCE - 26-27 oktober 2018

TOUCH & DANCE den 26-27 Okt 2018 - STOCKHOLM

Kom med på en unik workshop där vi utforskar beröring och rörelse med hjälp av medveten närvaro och olika berörings och rörelse tekniker . Du arbetar ensam, i par och triader. Vi kommer att arbeta med tydliga ramar för att möjliggöra för dig att kunna kliva ut i din utvecklingszon där du lär och utvecklas. Ledarna skapar ett tryggt space där du helt och fullt kan slappna av och lära känna gruppen och dig själv på ett innerligt och ödmjukt sätt.

Fredag kväll är öppen för alla och bjuder in till en specialedition social med Urban Fusion ink ett härligt intro som start på helgens wokshop. Specialgäster och eventuella överraskningar väntas! Lördagen är en intensiv och värmande dag där du kommer in i kroppen genom rörelse och beröring och verkligen får tillfälle att utveckla och njuta av det dansande nuet. Full flow!!!!

INTENTION
Att förkroppsliga livslust och autenticitet genom dans och kontakt med andra människor!

LEDARE
- Paula är tantraläraren som älskar att inspirera människor att bjuda in mer lust, kärlek, närvaro och energi i livet och gör detta i sitt företag Lust in Life. Hon ger både kurser och sessioner och är uppskattad för sitt trygga, kärleksfulla och lekfulla sätt.
- Stephane har 25 års erfarenhet av pardans med fokus på latinska danser. Han har en förkärlek för kampsport och olika meditativa rörelsepraktiker. Han arbetar dagligen med teamutveckling och ledarskap. Han är ödmjuk, inkännande och stabil både som ledare och dansare. Stephane är medgrundare av Urban fusion
- Louise är levnadskonstnären, yogaterapeuten och dansaren. Hon guidar mjukt och intuitivt men också med humor och självdistans, allt för att du skall känna dig trygg. Louise arbetar med hjärnträning och kroppsterapi och inspireras av alla sorters rörelse. Louise är medgrundare av Urban Fusion.

TID OCH PLATS:
Fredag kväll Workshop kl: 18-21 - social special edition fredag kväll kl: 21.00
Lördag dag + kväll intense workshop kl: 11-21
Nya Fridhem - Lindhagensgatan 53 (ingång via gården på baksidan) - Stockholm

INVESTERING
Early bird: 1100 sek ( workshops + social 26-27)
4 oktober 1350 sek (Workshops + social 26-27)
Social special edition endast (fredag kväll): 250 sek

Frågor och ANMÄLAN: urbanfusionsthlm@gmail.com
För att garantera din plats betalar du in på swish 123 211 02 37 eller bankgiro: 278-9147

Urban fusion PÅ SPACE OF LOve - ÖLAND 5-10 juni 2018


URBAN FUSION GÖR DET IGEN!
2017 edition blev succé och Urban Fusion har glädje att medverka på Space Of Love i år igen.  
2018 kommer våra workshops vara fyllda med ännu mer kärlek, beröring och dans. Vi använder oss av dansen som språk. Ett färdmedel som för oss med på en resa bortom själva dansstegen. Varje workshop är kopplade till specifika teman såsom tillit och relation, kommunikation, makt och balans, sensualitet och livsenergi, ...  

Välkomna till Space of Love på idylliska Öland - Juni 2018 !!!

Urban fusion goes tantra - stockholm dec 8-9th 2017

Urban Fusion takes you to tantric practices in the dancing. We will come in close contact with our inner selves and be able to meet each other at a deeper level of awareness. Regardless of gender, shape, age or physical appearance, we will open ourselves, give respect and receive trust. Every dance can be a heart opening three minute love story. We will build confidence by feeling and reading each other and honour consent to find our own pleasure in a safe space. You can expect all kind of rhythms, from African drums to latin pulses, from sensual tango to blues roots. You can expect shaking, massaging, sharing, holding your space and of course a lot of unique dance meetings until late night. 

This is your opportunity to:
Practice letting go ; connect with your inner-self ; be vulnerable ; appreciate your own body ; share with others ; open up your heart ;
... and have amazing connected dance experiences.

This is a place where:
No sexual practice takes place , we meet each other with full respect, acceptance and consideration ; you can feel safe to be who you are and express yourself.

When & What?
Friday 8th Dec 19.30 - late: Social dancing incl. mini workshop (Open)
Saturday 9th Dec 11.00 - 17.00: Workshops (Ecstatic pass only)
Saturday 9th Dec 19.00 - late: Blissful ecstatic dancing (Ecstatic pass only)

Participation: 
- Ecstatic pass: 900:- (early bird 750:- before Nov 19th). 
LIMITED NUMBER OF PLACES!
- Friday pass: Pre-registration 150:- (200:- at the door) 

Registration:
Mail your name, and choice of pass (Ecstatic pass OR Friday evening pass)
to: urbanfusionsthlm@gmail.com

 


URBAN FUSION & INSAMA GOES WILD!!!! 12 AUGUSTI 2017

Följ med oss ut i skärgården till fantastiska Ornö, Svinnock! Urban Fusion tillsammans med Insama ordnar ett oförglömligt retreat den 12 augusti. Ett underbart möte, en innerlig dans, ett livsgivande skogsbad, ett ögonblick, på en ö i ett hav

Välkommen på retreat !
Under 24h kommer tiden att stanna och du äter, dansar, mediterar, musicerar, lyssnar, leker och njuter av att leva. kommande workshops kommer att vara fyllda med så mycket mer än dans.


Let's FUSION!!! Tänk vad dansen kan ge i form av livsenergi, glädje, och läkande kontakt. 

Våra kommande workshops kommer att vara fyllda med så mycket mer än dans. Vi använder oss av dansen som språk. Ett färdmedel som för oss med på en resa bortom själva dansstegen. Varje workshop är kopplade till specifika teman såsom tillit och relation, kommunikation, makt och balans, sensualitet och livsenergi, ...  

Välkomna till Space of Love på idylliska Öland - Juni 2017 !!!

Mellandags dansbus - 28 dec 2016 - 18:00-21;00

Kom och njut av att dansa ihop!

Innehåll: Workshopen handlar om rytm, lekfullhet och närvaro. Vi kommer att leka med bl.a. cha-cha och off beat på nya sätt. Vi utforskar hur det är att fokusera på mellanrummen och ser vad som händer när vi använder dom i närvaro och med intention. Vi värmer upp både sinne och kropp för att hamna i ett tillstånd där vi kan stretcha oss bortom vår komfortzon, där vi lär oss på djupet och hittar sann njutning i dansen.

För vem: Antingen har du dansat i par under många år och vill hitta nya sätt att dansa. Du vill ha ny inspiration, inte bara teknik utan också känsla. Eller så har du inte dansat särskilt mycket men din kropp och din själ längtar efter just det. Eller så dansar du mycket fridans, alternativ dans och vill prova på att mötas under friare former och dansa tillsammans med andra i par!

no mind festivalen i ängsbacka - 9-15 juli 2016 !!!


Tänk vad dansen kan ge i form av livsenergi, glädje, och läkande kontakt. 

Våra kommande workshops kommer att vara fyllda med så mycket mer än dans. Vi använder oss av dansen som språk. Ett färdmedel som för oss med på en resa bortom själva dansstegen. Varje workshop är kopplade till specifika teman såsom tillit och relation, kommunikation, makt och balans, sensualitet och livsenergi, ...  

Välkomna till No Mind!!!

En Midsommarnatts dröm - Flowdance with partners

KOm dansa under midsommar 19-21 juni på ängsbacka

Vi Kommer att befinna oss på "den kittlande festivalen i dagarna tre " och hålla en dansworkshop även där. Det kommer att vara workshops av olika slag, dans, musik, yoga och lek. Ett vackert midsommarfirande. Kom dit du med!
Läs mer på hemsidan: www.angsbacka.se/festivaler/midsommar/

Info about flowdance
Stéphane and Sara met dancing salsa 13 years ago and has been dancing together ever since. They find love, connection, flow and pure happiness dancing together. Taking it a step further they started teaching together.

When they came in contact with alternative/contact tango it added a new dimension and now they mix a variety of styles and music. Fusiondancing.

They have found three core values in dancing with a partner or by yourself. Flow, joy and communication. Working with these values dancing becomes free and fun and joyful to anyone.

Flowdance with partners is all about finding flow and fun. You don´t have to be an experienced dancer. You don´t have to like dancing in couple. You only need to be openminded and enjoy music and using your body. It is about creating an instant and mindful experience of flow with or without someone else and together with music.

VÅGA dansa i par - Maj 2015 - dieselverkstaden


3 kvällar med inspiration, glädje och närvaro

DIESELVERKSTADEN, 8, 22 och 29 maj 2015 kl 20:00 - 21:30

Längtar du efter att verkligen komma igång med pardans?
eller...
Längtar du efter att vidareutveckla din dans och söker ny inspiration?


Denna kurs är något annat! Något som kan inspirera dig oavsett vilken dansgenre du redan befinner dig inom eller hur erfaren du är.

Kursens syfte är att ge nya redskap för dig som vill dansa och njuta av pardansens magi. Vi kommer tillsammans att gå igenom pardansens värld ur ett annorlunda perspektiv. Visst kommer vi att provsmaka på olika dansgenrer: Tango, Kontaktimprovisation, Salsa, ChaCha, Blues, Samba,... men vi kommer främst att fokusera på ingredienserna till en härlig dans i par: känslan, föra/följa, flow, kommunikation, och framför allt GLÄDJE!

Vi som håller i kursen heter Stephane Blandeau och Sara Hellbom. Vi har sammanlagt mer än 30 års danserfarenhet. Vi har provat mycket inom pardans och vill dela med oss glädjen av att dansa i par.

Vår inställning är att bortse från genre eller ”turtekniken” för att fokusera på hur det kan/ska kännas att dansa i par... när det känns som bäst, när vi är i ”flow”.

HÅLL UTKICK!  Inom kort kommer mer info om vår spännande kommande workshop. Som vanligt tänjer vi på gränserna och ta fram ditt innersta glöd på ytan. Planerat datum: i slutet av November alt början av December. Mer info kommer inom kort!!

DIESELVERKSTADEN